Huur een luxe privé eiland aan de kust van Ibiza

Tagomago is een luxe eiland dat op 900 meter van de kust van Ibiza ligt. Als je portemonnee groot genoeg is kan je het hele eiland huren en in een luxe villa verblijven.

Het eiland is te bereiken met een boottocht van 5 minuten vanaf het haventje Santa Eulalia en heeft in totaal een oppervlakte van 400.000 m².

Midden op het eiland ligt een grote villa met 5 slaapkamers en zijn alle faciliteiten aanwezig voor een luxieuze vakantie, waaronder een verwarmd zwembad en een fitnessruimte. Dit alles is te huur voor een luxe verblijf op één van de meest unieke eilanden in de Middellandse Zee.

De prijs voor een week op Tagomago is echter wel ruim 120.000 euro, maar dan kan je wel genieten van luxe, privacy en een indrukwekkende landschap met een panoramisch uitzicht. Gelukkig is de prijs wel inclusief de nodige staf (bijvoorbeeld een chef-kok en schoonmaker) en de transfer per helikopter van en naar de luchthaven van Ibiza.

Tagomago was gekocht door een Duitse particulier, die nu is begonnen met het verhuren van het eiland. Voor meer informatie kan je kijken op island-tagomago.com.

https://www.youtube.com/watch?v=n594JUk0lxg

Jouw reactie

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Gerelateerde intel