Leuk, een gratis reisblog!

Ga je binnenkort een wereldreis maken?
Op vakantie? In het buitenland stage lopen?
Maak een reisprofiel aan... en hou een reisblog bij!

  • Je reis bijhouden met korte updates, verhalen, exacte locaties en foto’s
  • Eenvoudig om te doen en erg leuk voor later
  • Hou vrienden en familie eenvoudig op de hoogte
  • Gratis, overzichtelijk en reclame vrij

Reisprofiel maken →

Een reisblog?

Een reisblog is eigenlijk gewoon een weblog of online dagboek van jouw reis. Door het plaatsen van reisupdates (korte updates, of een uitgebreid reisverslagen) krijg je een mooi overzicht van jouw reis en later een leuk overzicht van alle reizen die je al hebt gemaakt. Hoe zou jouw reisprofiel er uit zien als je jaren aan reiservaringen zou bijhouden?

Plaats reiservaringen

Naast het bijhouden van een reisblog kan je op ReisIntel.nl ook eenvoudig ervaringen plaatsen over landen, steden, hotels en zelf vliegvelden waar je al bent geweest, zodat ook jouw voorgaande ervaringen op jouw persoonlijke reisprofiel te vinden zijn. Opgedane ervaringen kunnen erg nuttig zijn voor andere reizigers, dus het is zonde om ze verloren te laten gaan!

Plaats berichten met locatie

Wanneer je een reisblog gaat bijhouden is het natuurlijk handig als ook de relevante locaties van jouw berichten worden bijgehouden. Op ReisIntel.nl kan je echter ook de exacte locatie bijhouden. Een leuke manier dus om bijvoorbeeld 5 jaar later hetzelfde gezellige cafeetje weer terug te vinden!

Jouw reisprofiel

Op ReisIntel.nl is jouw reisprofiel ook jouw reisblog. Op die manier heb je een reisblog én een overzicht met ervaringen die je al hebt opgedaan. Jouw profiel is te bereiken op gebruikersnaam.reisintel.nl. Dit kan je instellen na het aanmaken van een account.

Reisprofiel met reisblog

Aan de slag

De meest eenvoudige manier om een account aan te maken is via Facebook. De gemaakte koppeling wordt alleen gebruikt om een account aan te maken. Alle gegevens, inclusief gebruikersnaam en profielafbeelding zijn later ook weer te wijzigen. Je hoeft dus nooit jouw persoonlijke gegevens te gebruiken indien je dat niet wilt.

Direct inloggen via Facebook:

Heb je geen Facebook account? Klik dan hier om je via e-mail te registeren.