Naam Riad Dar L'Oussia
Lokatie Essaouira 61 hotels
Accommodatie Een hotel in Essaouira.

Beschrijving

Welkom bij Riad Dar L'Oussia! Deze modern ingerichte riad is gelegen in het historische centrum van Essaouira. Lekker struinen door de kleine straatjes vol verrassende winkeltjes dus.

Informatie

  • Voeg ervaring toe
  • Stel een vraag

Voeg informatie toe

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Er is nog geen intel geplaatst.

Vergelijkbare hotels in de buurt

  • Riad Al Madina vanaf € 35,- per nacht 8 dagen vanaf € 497,- Essaouira, Marokko Een authentieke hotel vlak bij het strand in de vorm van een luxe herenhuis met een prachtige binnenplaats. Alles is aanwezig voor een ontspannen verblijf in een sfeervolle omgeving.
  • Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa vanaf € 94,19 per nacht Essaouira, Marokko Sofitel Essaouira Mogador ligt in het hart van het Mogador-resort en biedt zich over de oceaan. Hier geniet je van een prachtig omgeving en een luxe en ontspannen vakantie.
  • Al Jasira Hotel vanaf € 42,- per nacht Essaouira, Marokko Het Al Jasira Hotel is gelegen in een rustige wijk van Essaouira, dicht bij het strand en op 15 minuten lopen van het centrum.
  • Sofitel Essaouira vanaf € 87,37 per nacht 8 dagen vanaf € 621,- Essaouira, Marokko Het Médina Essaouira Hotel Thalassa Sea and Spa by MGallery is geïnspireerd door het rood van Mogador en de prachtige Marokkaanse riads.