populariteit prijs afstand
€ 50 8 hotels
€ 40 5 hotels
€ 60 8 hotels
x 9 hotels
Kindvriendelijk (5) Strand (5) Zwembad (9) Airconditioning (6) Gratis parkeren (3) Appartementen (2) All Inclusive (3) Sauna (3) Fitness (4) Kleinschalig (2)

1 / 9 (9)

  • Sunflower vanaf € 22,55 per nacht 8 dagen vanaf € 395,- 2 km Op ongeveer 1 km afstand van het centrum van Qawra ligt het kleinschalige Sunflower, een 3 sterren hotel met een heerlijk dakterras met zwembad, waar u kan genieten van een prachtig uitzicht.
  • Hotel Seashells Resort at Suncrest vanaf € 42,50 per nacht 8 dagen vanaf € 524,- 0,4 km Seashells Resort at Suncrest is een uitgebreid en luxe hotel met vele faciliteiten, gelegen aan de kustweg van Qawra op ca. 350 meter van het centrum.
  • Hotel Soreda vanaf € 50,- per nacht 8 dagen vanaf € 413,- 0,8 km Hotel Soreda is rustig gelegen op loopafstand van het strand en de boulevard met talrijke winkels en uitgaansmogelijkheden. Het uitgebreide hotel heeft een ruim dakterras met 2 buitenbaden.
  • Sunny Coast vanaf € 36,- per nacht 8 dagen vanaf € 661,- 0,5 km Een gezellig clubresort direct aan de baai van Qawra. Bij Sunny Coast geniet je van een comfortabel verblijf dankzij de ruime huiselijk ingericht appartement.
  • Club Salina Wharf vanaf € 45,- per nacht 5 km Club Salina Wharf ligt in het centrum van Qawra, op 5 minuten lopen van het rotsachtige strand. Het hotel beschikt zowel over een binnen- als een buitenzwembad.
  • Santana Hotel vanaf € 29,52 per nacht 0,3 km Een luxe hotel met vele faciliteiten, waaronder een dakterras met zwembad en een sauna. Het Santana Hotel ligt enkele minuten verwijderd van de boulevard dat Qawra verbind met St.Pauls Bay.
  • Qawra Palace Hotel vanaf € 40,- per nacht 0,2 km Qawra Palace is een 4-sterren hotel met uitzicht op de Middellandse Zee in het centrum van Qawra op het prachtige eiland Malta. Dit grootschalige hotel is omgeven door winkels en restaurants.
  • Bella Vista Hotel vanaf € 34,33 per nacht 2 km Het Bella Vista Hotel ligt aan St. Paul's Bay, op 10 minuten wandelen van het centrum van Qawra en op 15 minuten wandelen van het busstation Bugibba.
  • Euroclub Hotel Check prijs 0,5 km Euroclub Hotel ligt in het hart van Qawra, op het eiland Malta, op 150 meter van het strand. Het hotel beschikt over een restaurant met bar en zowel binnen- als buitenzwembaden in de zomer.