Nieuw café speciaal voor knuffels opent in Tokio

Het Yawarakan's Café in het Japanse Tokio is een speciaal café voor knuffels. Niet om te knuffelen, maar voor echte knuffels. Het café biedt een gezellige plek om jouw favoriete knuffeldier eens flink in de watten te leggen.

Je kan eenvoudig een reservering maken en op de dag van de reservering jouw knuffel opsturen.

Het knuffelbeest kan daar dan lekker eten, of bijvoorbeeld Toy Story kijken samen met andere knuffels. Ook worden er leuke spelletjes gespeeld en wordt er spannende spookverhalen voorgelezen.

Karei verteld een spannend spookverhaal

Aan het einde van een verblijf vol vermaak in dit bijzondere café wordt de knuffel weer teruggestuurd naar de eigenaar. Dit gebeurd samen met de nodige foto’s en een certificaat dat bewijst dat ook jouw knuffel in het Yawarakan’s Café is geweest.

Het café was direct een succes en is al volgeboekt tot en met september. Yawarakan’s Café is slechts twee keer per maand open. Vanwege het geringe formaat van het café mogen de gasten niet veel groter zijn dan een mensenhand. De kosten voor een bezoekje bedraagt ongeveer 35 euro. Als je Japans kan lezen kan je voor boekingsinformatie kijken op website nuigurumicafe.com.

Jouw reactie

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Gerelateerde intel