Betaalbaar slapen is nu mogelijk op dit Italiaanse vliegveld

Ben je doodmoe en moet je wachten op je volgende vlucht? Soms zijn reizigers zo moe dat ze hun toevlucht zoeken tot een bankje om daar de benen te strekken. Een luchthavenhotel opzoeken is tenslotte ook niet altijd eenvoudig of erg betaalbaar. Gelukkig heeft Orio al Serio International Airport in de Noord-Italiaanse stad Bergamo nu een goed alternatief.

Betaalbaar slapen of een paar uurtjes ontspannen is nu eenvoudig en betaalbaar. Dankzij 3 nieuwe slaapcabines van ZZZleepandGo kan je heerlijk een paar uurtjes ontspannen op het Italiaanse vliegveld.

De slaapcabines zijn geluidsdicht en uitgerust met een bureau, bed met matras, opbergruimte, gratis WiFi, stopcontacten en een display waarop de vertrekkende vluchten staan aangegeven.

https://www.youtube.com/watch?t=20&v=L24Q0RjJ4kc

Reserveren gaat eenvoudig via de app van ZZZleepandGo. Je ontvangt dan een code waarmee je toegang krijgt tot een van de slaapcabines.

De kosten vallen ook mee: voor 35 euro krijg je een ‘1 SNOOZE PACK’ met in totaal 6 uur aan credit om gebruik te maken van een slaapcabine. Andere vliegvelden zullen waarschijnlijk snel volgen, dus dan kan je zonder gedoe op verschillende vliegvelden gebruik maken van hetzelfde pakket. Voor meer informatie kan je kijkje nemen op de website zzzleepandgo.com.

Laatst gewijzigd op:

Jouw reactie

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Gerelateerde intel