Naam Hotel Lyon Bastille
Lokatie Parijs 737 hotels
Accommodatie Een 3 sterren hotel in Parijs met airconditioning.

Beschrijving

Vlakbij het plein Place de la Bastille ligt het bijzondere hotel Lyon Bastille. Een charmant stadshotel met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding voor een onvergetelijke tijd in Parijs.

Informatie

 • Voeg ervaring toe
 • Stel een vraag

Voeg informatie toe

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Laatste intel

Mijn man en ik verbleven meerdere malen in Hotel Lyon Bastille en vonden het altijd erg prettig en comfortabel. Het hotel is 2 straten verwijderd van het Gare de Lyon. De laatste keer kwamen we via de TGV uit Spanje / zuidoosten Frankrijk en konden ze de trein uit naar het hotel lopen. Het personeel is geweldig en we krijgen altijd een warm onthaal en goede service van de behulpzame conciërge. De kamers (een paar zijn wat klein) zijn zeer schoon en comfortabel en voorzien van airconditioning, een minibar en gratis wifi. Tegen een meerprijs kan je ook ieder ochtend om 10:30 ontbijt krijgen in een gezellige ruimte langs de hoofdlobby. Er zijn uitstekende restaurants in de buurt (in alle prijsklassen) en op loopafstand meerder metrostation, dus je hoeft nooit een taxi te nemen.

Vergelijkbare hotels in de buurt

 • Pavillon Nation vanaf € 63,20 per nacht 2 km Pavillon Nation is een modern hotel met een zeer kenmerkend design. Het hotel ligt op korte loopafstand van het levendige plein Place de la Nation.
 • Timhotel Paris Gare de Lyon vanaf € 63,- per nacht 0,2 km Het Timhotel Paris Gare de Lyon ligt op slechts 350 meter van het treinstation Gare de Lyon in Parijs en op 15 minuten lopen van de wijk Marais.
 • Prince Albert Lyon Bercy vanaf € 64,90 per nacht 0,4 km Prince Albert Lyon Bercy ligt in het 12e arrondissement van Parijs, op 500 meter van het RER- en metrostation Gare de Lyon.
 • Libertel Austerlitz Jardin des Plantes vanaf € 62,10 per nacht 0,9 km Het Libertel Austerlitz Hotel ligt naast de Jardin des Plantes, tegenover het Gare d'Austerlitz en aan de oever van de rivier de Seine.

In de buurt

 1. Lyon Station metrostation (0,2 km)
 2. Viaduc d'Austerlitz brug (0,5 km)
 3. Ledru Rollin metrostation (0,6 km)
 4. Menekse restaurant (0,7 km)
 5. Bastille Opera opera huis (0,7 km)
 6. Austerlitz Station metrostation (0,7 km)
 7. Hôpital Saint-Antoine ziekenhuis (0,7 km)
 8. Place de la Bastille plein (0,8 km)
 9. Galeries d'Anatomie comparée et de Paléontologie museum (0,8 km)
 10. Jardin écologique tuin (0,9 km)
 11. Jardin des plantes park (2 km)
 12. porte Saint-Victor historische muur (2 km)
 13. Saint-Louis-en-l'Île kerk (2 km)
 14. Île Saint-Louis eiland (2 km)
 15. Arênes de Lutèce amphitheater (2 km)
 16. Maison de la Mutualité theater (2 km)
 17. Parijs (centrum) stad (2 km)
 18. Panthéon monument (2 km)

Foto's in de buurt