Waar moet je een visum aanvragen voor Cambodja?

Hoe en waar kan je het beste een visum aanvragen voor een vakantie in cambodja?

0
Antwoord geschreven door Bria S. @

Je kan een visum online aanvragen, zie: http://evisa.mfaic.gov.kh/ Als je in Phnom-Penh aankomt kan je daar ook een visum aanvragen. Je moet dan wel 2 pasfoto's meenemen. Een toeristenvisum is 1 maand geldig en kan met 1 maand verlengd worden. Als je er langer wilt blijven moet je gewoon een zakelijk visum aanvragen. Deze kan je oneindig verlengen (met maximaal 6 maanden per keer geloof ik) wat natuurlijk erg handig kan zijn. Bij een zakelijke visum moet je wel invullen wat je er gaat doen, maar daar kan je gewoon creatief in zijn, want volgens mij maakt het weinig uit wat je er invult.

0
Antwoord geschreven door @

Een zakelijk visum kan je niet online aanvragen, maar wel bij aankomt bij de grens of het vliegveld in Phnom-Penh. Wanneer je deze met 6 of 12 maanden verlengt blijft hij ook gewoon geldig wanneer je het land tijdelijk verlaat. Sowieso zou ik een zakelijk visum nemen als je van plan bent om langer dan een maand daar te blijven. Je visum verlengen kan heel eenvoudig bij verschillende reisbureaus.

Beantwoord vraag

Jouw vraag in één zin.

Optioneel

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe reacties op jouw bericht.

Gerelateerde intel